Tagrender

Har du brug for hjælp til opsætning af tagrender eller blot renovering af de gamle? 

Hos ToRoSi har vi mange års erfaring inden for opsætning af tagrender, nedløbsrør samt inddækning af kviste m.m. Faktisk har vi hele 25 års erfaring inden for blikkenslagerarbejde. Vi opsætter tagrender i hele Nordsjælland. Vi har værksted i Fredensborg, der gør det nemt for os at komme rundt i hele Nordsjælland.

Når vi opsætter tagrender, så gør vi det altid med tagrender i 3 meter. Det betyder, at der kun er en 1 lodning hver 3. meter og dermed mindsker vi risikoen for utætheder i tagrenden i forhold til hvis vi brugte tagrender i 1 meter, som man gjorde før i tiden. Det skaber en mere holdbar og langvarig løsning på dine tagrender.

tagrender

Tagrender i zink

En anden faktor der har afgørende betydning for holdbarheden på dine tagrender, er det materiale, som de bliver lavet i. Derfor laver vi kun tagrender i Zink, der med korrekt opsætning og vedligehold kan holde i op til 30 år.  Zink er et grundstof, der ikke kræver meget vedligehold. Du skal blot rense dine tagrender 1-2 gange årligt.

Derudover giver tagrender i zink et mere eksklusivt look end f.eks. tagrender i plast. En anden fordel ved at vælge tagrender i zink er også, at alle samlinger bliver loddet sammen fremfor samlestykker.

Kontakt os i dag