Skotrender

En skotrende er den samling, der er hvor 2 tagflader møder hinanden. Skotrender er særligt belastet af det hårde klima vi kan have i Danmark. Derfor er det også vigtigt, at få lavet skotrender i holdbare løsninger. Hos ToRoSi arbejder vi udelukkende med skotrender i Zink. Når vi skal montere din skotrende laver vi den i præcis din boligs mål. Det sikrer et flot resultat efterfølgende og samtidig kan vi stå inde for, at alle samlinger er forsvarligt sat sammen.

Tjek af skotrender

Skotrender er som udgangspunkt det sted, der er mest sårbar over for utætheder og du bør derfor få tjekket dine skotrender hvert år, så du undgår ubehagelige og uoprettelige skader i dit tag. Selv en lille utæthed kan være årsag til, at der kommer råd i dit tag.

Forny din skotrender

Bor du i et ældre hus, så kan dine skotrender med stor sandsynlighed være temmelig medtaget på grund af vores vejrforhold i Danmark. Derfor kan det være en god idé, at få skiftet dine skotrender, så der ikke opstår skader på din bolig. I ældre huse er det vigtigt, at være opmærksom på skader i skotrender, inddækninger ved skorstene og kviste samt ved tagrender og nedløbsrør.

Vi kommer gerne ud og gennemgår hele dit tag sammen med dig og giver dig et uforpligtende tilbud på eventuel skift eller udbedring af dine skotrender.

Kontakt os nu!