Nedløbsrør

Hos ToRoSi foretager vi montering af nedløbsrør på alle hustyper. Montering af nedløbsrør kan ved forkert opsætning gøre mere skade end gavn og vi anbefaler derfor altid, at allierer dig med din lokale blikkenslager.

Når nedløbsrørene monteres er det vigtigt, at de har den rette hældning og leder vandet væk fra huset, da det ellers kan skade din bolig i fundamentet. Hos ToRoSi har vi mere end 25 års erfaring med montering af nedløbsrør og tagrender og vores store passion for det gammeldags blikkenslager arbejde gør, at vi aldrig vil gå på kompromis med vores håndværk.

Har du spørgsmål eller andet til reparation eller udskiftning af nedløbsrør, så er du mere end velkommen til at ringe til os. Vi kommer også gerne ud og giver dig et uforpligtende tilbud på din opgave.

 

Nedløbsrør i zink

Hos ToRoSi har vi valgt, at arbejde med zink, når du skal have nye nedløbsrør. Det giver for det første minimal vedligeholdelse, 30-40 års levetid og ikke mindst, så skaber zink et helt eksklusivt look. På grund af det høje saltindhold i zink vil du også undgå at der gror alger og mos på dine nedløbsrør, som der f.eks. gør, når du vælger nedløbsrør og tagrender i plast.

Når vi opsætter nedløbsrør, så gør vi det ofte i forbindelse med skift af tagrender. Vi måler op, således at dine nedløbsrør passer præcis til din bolig. Hos ToRoSi arbejder vi udelukkende med nedløbsrør i special mål for, at sikre både en holdbar løsning, men også for at sikre en bedre finish.

Kontakt os nu!