Kontakt

ToRoSi er et lokalt blikkenslagerfirma, der har mere end 25 års erfaring med blikkenslager arbejde. ToRoSi er ejet af Torben Rosenberg Simonsen, der har en stor passion for det gamle blikkenslager arbejde. Han kærer om de gamle teknikker, som er årsagen til, at han altid leverer et professionelt godt stykke håndværk.

ToRoSi har til huse i Fredensborg, hvorfra de kører ud til det meste af Nordsjælland og monterer tagrender, nedløbsrør, inddækning af skorstene og kviste samt lægger skifertag. Så uanset om du har brug for en blikkenslager i Hillerød, Helsingør eller andre steder på Nordsjælland, så er ToRoSi dit oplagte valg.

Blikkenslager på Nordsjælland med gamle værdier

I en tid hvor alle gerne vil være moderne, så har vi det helt modsat her hos ToRoSi. Vi værner om de gamle værdier, lige fra de håndværksmæssige gamle teknikker til vores dialog med kunderne. Det er ikke bare vigtigt for os, at vi leverer et godt stykke håndværk. Vi vægter i lige så høj grad, at overholde den aftale vi laver.

Vi kommer gerne ud og giver dig et uforpligtende tilbud på dit blikkenslager arbejde. Kontakt os bare via vores kontaktformular, så ringer vi til dig og aftaler et tidspunkt.

Kontakt os nu!