Kvistinddækning

En kvistinddækning er nødvendig, hvor dit tag brydes i konstruktionen. Det betyder, at hvis du har en kvist midt på taget vil det være nødvendigt med en inddækning, idet der tætnes mellem kvist og taget. Inddækninger er også nødvendigt omkring skorstene eller hvor 2 tagflader møder hinanden eller støder op til en mur.

I dag bruger vi hos ToRoSi udelukkende zink til at lave kvistinddækninger. Det gør vi fordi zink i sig selv er et naturligt materiale, som holder i mange år frem. Ligesom de mange stoffer forhindrer, at der dannes mos på inddækningen.

Vedligeholdelse af kvistinddækninger

Generelt anbefaler vi, at alle dine inddækninger bliver tjekket 1 gang årligt for utætheder. Grundet vores hårde vejrforhold i Danmark er det vigtigt, at sikre, at der ikke kan trække regn, sne eller fugt ind under taget og skade din bolig.

Du kan gennemgå det selv, men er du i tvivl, så står vi naturligvis klar til at tjekke dine kvistinddækninger, skorstensinddækninger og tagrender for eventuelle skader. Det er vigtigt, at du hurtigt får rettet op på eventuelle utætheder eller skader på dine kvistinddækninger. Dels for din boligs sundhed, men det er også langt mere økonomisk at udbedre mindre skader end at skulle skifte hele taget på grund af råd.

 

Kontakt os nu!